Kotisivumme etusivu Ajankohtaiset asiamme Jäsenistömme Forumimme Galleriamme Yhteistyökumppanimme Ota yhteyttä ja kysy lisää
Kypäräkeskus
Highslide JSMC Kärpät FIN Ry:n nimikkopelaajana toimii huippumaalivahti Tuomas Tarkki.
Klikkaa tästä nähdäksesi pelaajakortin.
 
 
 
Oulun Kärpät Oy - www.oulunkarpat.fi
Oulun Kärpät on vuonna 1946 perustettu jääkiekkoseura. Kärpät on voittanut 2000-luvulla peräti neljä mestaruutta sekä uskomattomat seitsemän perättäistä mitalia, joka on Suomen ennätys. Kaudella 2009 – 2010 tullaan ennätys jälleen rikkomaan! Kärpät ovat ehdottomasti 2000-luvun menestynein SM-liigaseura. Joukkue pelaa kotiottelunsa Raksilan jäähallissa, Oulun Energia -areenalla.
 
 
 
Kärpät 46 ry - www.oulunkarpat46.fi
Oulun Kärpät 46 ry on Oulun Kärppien junioriorganisaatio. Nimi viittaa perustamisvuoteen 1946, mutta varsin kuuluisaksi muodostunut junioritoiminta, ”juniorimylly” käynnistyi vuonna 1960. Oulun Kärppien liigajoukkueen menestyksen voidaan hyvin pitkälti todeta olevan ansiokkaan juniorivalmennuksen ja taustalla olevan taustatekijöiden ansiota – moni Kärppäjuniori on päässyt tekemään uransa läpimurron Kärppien edustusjoukkueessa ja ponnistanut siitä myös uralla eteenpäin.
 
KypäräkeskusKypäräkeskus - www.kyparakeskus.fi palvelee sinua kaikissa motoristin ajovarusteasioissa kuten kypärissä, laseissa, suojissa, kypäräkamerissa sekä muissa tarvikkeissa.
 
Eurokronstadt Oy - www.eurokronstadt.com on tilauskonepaja, joka valmistaa pieniä ja keskisuuria tuotteita koneenrakennuksen eri aloille.
 
Madcroc - www.madcroc.com on hollantilaisvalmisteinen hiilihapollinen tauriini-, vitamiini- ja kofeiinipitoinen energiajuoma. Mad Croc nimellä valmistetaan myös Mad Croc Energy Gum -purukumia, alkoholipitoista Croc's Tail -energiajuomaa ja sokeritonta Mad Crocia. Mad Crocin maahantuoja Suomessa on Altia Oyj.
 
 
Oulun LVIS-Palvelukeskus & Oulun Välivainion yritystalo
www.liiketilavuokraus.com vuokraa Oulussa kohteita kahdessa eri kiinteistössä kaupungin keskustan tuntumassa. Oulun LVIS-Palvelukeskus ja Välivainion yritystaloa tarjoavat sijainniltaan ja palveluvarustukseltaan monenkokoisten yritysten tarpeita vastaavia toimitilaratkaisuja.