Kotisivumme etusivu Ajankohtaiset asiamme Jäsenistömme Forumimme Galleriamme Yhteistyökumppanimme Ota yhteyttä ja kysy lisää
Kypäräkeskus
Kuhmo retki

Highslide JS14.3.2010 - Stupendi Kärpät46 ry'lle
Yhdityksen ensimmäinen stipendi jaettiin 13.03.2010 Oulun Energia areenalla KärpätÄssät pelin toisella erätauolla. Stipendi annettiin Kärpät46 Ry:lle joka käyttää stipendin juniorien varusteiden hankintaan. Stipendin suuruus 1000eur.

Kuvassa jäsenistömme McKärpätFin kummipojan, Kärppien maalivahti Tuomas Tarkin kanssa (keskellä). Kuva otettu Kärppäklubilla 13.03.2010.

Highslide JS13.3.2010 - Talvisotahiihto
Tiimiläisistä Hannu Hakko, Tapio Tolonen ja Keijo Koivisto osallistuivat Kuhmossa 13.03.2010 järjestettyyn Talvisotahiihtoon.

Hiihto oli järjestetty sodan 70 vuotispäivän kunniaksi. Pakkasta aamulla lähes -30 C.

Kuvassa osallistujat tulilla matkan puolessa välissä.
Tulen tekivät ystävälliset rajavartijat, heille kiitokset hyvästä palvelusta.

22.9.2009 - Kotisivut avattu
Kotisivumme on avattu harrastustoimintamme ympärille. Tulet löytämään sivuilta jatkossa mielenkiintoisia kuvia, mielenkiintoista tarinaa reissuiltamme, sekä tietysti ajankohtaista tietoa Kärppätoimintaan, yleensäkin lätkään ja totta kai moottoripyöräilyyn liittyen.

1.6.2009 - MC Kärpät FIN -kerho perustettu
Keijo Koivisto, Tapio Tolonen, Hannu Hakko ja Risto Serola palasivat pyöräkalustoineen Sveitsissä pidetyistä jääkiekon MM-kisoista mukanaan idea perustaa oma kerho moottoripyöräilyn, kärppätoiminnan levittämisen ja jääkiekkojunioreiden tukemisen ympärille. MC Kärpät FIN on nyt koottu ja reissut jatkuvat. Sveitsissä saimme aitoa mielenkiintoa toimintamme ympärille ja oli ilo nähdä, että suomalainen huippukiekko kiinnostaa ympäri Eurooppaa!